Nyhedsugen – den årlige avis/webavis-dyst

Avisen i undervisningen har åbnet op for tilmeldinger til “Nyhedsugen”, som er den årlige avis/webavisdyst for 6.-10. kl i uge 43, 44, 45 eller 46.

Ligesom sidste år kan klasserne konkurrere i produktion af trykt avis og/eller webavis. Til de klasser, der vælger at lave en trykt avis, er der i år lavet et online værktøj der gør det nemt for eleverne at layoute en A-3 avis og udgive den som pdf.

Tilmeldingsfristen er d. 11. september 2015.

imgres-2

Tryk på billedet for at læse mere

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Nyhedsugen – den årlige avis/webavis-dyst

1. Pingback: SIMAD UNIVERSITY