Matematik: Kompetenceudvikling (lærere)

Danmarks Matematiklærerforening tilbyder kompetenceudvikling til lærere, lærerteams og matematikvejledere, som har lyst til at fordybe sig i, hvordan de skal bruge digitale værktøjer i deres daglige matematikundervisning i hele skoleforløbet og til folkeskolens prøver.

Vi vedhæfter en invitation til vores projekt for 2016-17 om inddragelse af IT og CAS i matematikundervisningen.

Projektets formål er at opkvalificere matematikvejledere og matematiklærere i brugen af digitale værktøjer på alle trin.

Danmarks Matematiklærerforening har fået midler til projektet fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaalsamt gratis licenser til CAS-programmerne fra Wolfram og Texas Instruments.

Kompetenceforløbet indeholder en startkonference samt 6 regionale netværksmøder, der afholdes fra november 2016 til april 2017. Startkonferencen afholdes tirsdag den 22. november 2016 i Odense Congress Center. Projektet forventes afsluttet med en konference den 23. maj 2017. Mødedatoerne for de regionale netværksmøder fremgår af invitationen.

Tilmelding foretages på www.dkmat.dk så længe der er pladser og senest den 1. oktober 2016.

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Matematik: Kompetenceudvikling (lærere)

  1. Bear in mind to use the search operators listed here to find the
    very best link partners for your SEO project.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *