Teater i Tivoli (4.-9. årg.)

Onsdag aften før efterårsferien opfører Eventyrteatret en særforestilling med den nye eventyrmusical ”Kongen og Tiggertøsen”. Til denne forestilling kan skolens elever og lærere få billetter med stor rabat, inkl. 24-siders teaterprogram og en introduktion til forestillingen.

De 90 medvirkende er udvalgt blandt nogle af Danmarks dygtigste unge scenetalenter mellem 8 og 20 år fra Eventyrteatrets Dramaskole. De unge talenter er kåret som ”Byens bedste familieoplevelse” og ”Byens bedste for Børn” af brugerne på AOK. Og blandt de mange etablerede scenekunstnere, som har trådt deres barnesko på Eventyrteatret, er Silas Holst, Cecilie Stenspil og Amalie Dollerup.

Musical om Christian 4’s børn
“Kongen og Tiggertøsen” foregår i Christian 4’s København, og den legendariske konges mange børn er hovedpersonerne i den sjove og spændende eventyrmusical med forviklinger, forelskelser og masser af sang, dans og skuespil – se mere om ”Kongen og Tiggertøsen”

Videoer med smagsprøver
Her kan I få en fornemmelse af Eventyrteatrets musicals, som hvert år ses af 36.000 børn, unge og voksne i Glassalen:
Se video med tre sange fra ”Kongen og Tiggertøsen”
Se trailer for sidste år musical, ”Nilens Stjerne”

Tid og sted
Onsdag 11. oktober i Glassalen i Tivoli. OBS: Indgang fra kl. 18 via hovedindgangen, Vesterbrogade 3!
– Kl. 18.30 – 18.50: Introduktion til forestillingen med forfatter, instruktør, komponist og skuespillere.
– Kl. 19.00 – 21.00: Forestilling inkl. 20 minutters pause med underholdning på pladsen foran Glassalen.

Pris
Enhedspris inkl. 24-siders program: 160 kr. + gebyr 20 kr., i alt 180 kr. (normalpris op til 345 kr.).

Sådan får I billetter
Ring til Eventyrteatrets billetkontor på telefon 36 17 26 02 (mandag til torsdag kl. 10 -16 og fredag kl. 10 -15). Forventer I at blive flere end 10 deltagere, kan I reservere et antal billetter efter aftale.

Billetterne sælges efter først til mølle, så jo før I reserverer eller køber, jo bedre pladser kan I få!

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Teater i Tivoli (4.-9. årg.)

1. Pingback: best all over color near me Chandler