Tjen penge til klassekassen (alle)

Der kan være virkelig mange penge at hente til klassekassen via Børnehjælpsdagens Julelotteri, der er på gaden fra den 31. oktober – over hele landet.

Meld din klasse til Julelotteriet 2017 – og få muligheden for samme økonomiske gevinst! Måske har I brug for et tilskud til en lejrtur, udflugt eller anden fælles aktivitet.I tjener 8,50 kroner for hvert lod, som I sælger til en rund 20’er.

Bemærk, at usolgte lodder kan returneres!

Læs mere og bestil jeres lodder online her

Hvis I indsender bestillingen senest den 18. september 2017, deltager I automatisk i lodtrækningen om 5000 kroner til klasseklassen.

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde. Sammen styrker vi anbragte
børn og udsatte unge, der bor på børnehjem eller hos en plejefamilie i Danmark!  For cirka 3000 kroner kan Børnehjælpsdagen afholde arrangementer med op til 50 anbragte børn og unge, der får styrket eks. deres motorik, samarbejdsevne, relationer og dannelse.

Se film om Børnehjælpsdagens lotterier og arbejde

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged , . Bookmark the permalink.