Nyt site med gratis undervisningsmidler til lærere

Edufy.dk distribuerer organisationers, myndigheders og virksomheders egne undervisnings-/skolematerialer til alle danske skoler.

Materialerne er helt gratis for lærere og andet undervisningspersonale. Vi har også aktiviteter i Sverige, Norge og Finland.

Helt gratis og opdateret undervisningsmateriale til hver enkelt elev, som eleven selv kan læse og arbejde med. Lyder det interessant?

På edufy.dk har vi samlet informationsmateriale fra samfundets aktører på ét sted. Her kan du finde aktuelle uddybninger og ekspertviden fra organisationer, myndigheder og virksomheder. Bestil trykt materiale til dine elever og supplér med digitale filer.

Det er helt gratis for lærere at bestille hos os. Der tilkommer ingen skjulte afgifter for fragt eller andet. Finder du ikke noget, der er egnet til din undervisning i dag? Bliv medlem, så går du ikke glip af det nye materiale, der kommer ind.

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nyt site med gratis undervisningsmidler til lærere

1. Pingback: SEO Services Tempe