Tjen penge og støt Børnehjælpsdagen Lillebror (alle)

Har I brug for et økonomisk tilskud til klassekassen?
Har I lyst til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark?

Så har I nu mulighed for at blive sælgere af Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2018 i perioden 15. marts – 28. maj.

Der er mange gode grunde til at sælge Lillebrorlodder:

• I tjener 8,50 kroner pr. solgt lod til klassen
  • Det er gratis at tilmelde sig som sælgere og bestille lodder
  • I modtager det ønskede antal lodder med posten – uden beregning
  • Et lod sælges for en 20’er – et dejligt rundt beløb, som er nemt for køberne
  • I kan selv vælge, hvornår I vil sælge inden for salgsperioden
  • I kan altid bestille flere lodder i hele salgsperioden
  • I kan returnere usolgte lodder. Dermed løber I ingen økonomisk risiko
  • I er med til at tage et socialt ansvar og støtte anbragte børn i Danmark

Læs mere og bestil jeres lodder online

Sidste år tjente 324 klasser, klubber og foreninger 1,7 millioner kroner ved at sælge Lillebrorlodder. Privatskolen Institut Sankt Joseph blev topsælgere med en fortjeneste på hele 100.900 kroner. Pengene er bl.a. gået til en ny skolegård.

Meld din klasse til Lillebror Lotteriet 2018 – og få muligheden for samme økonomiske gevinst!

Måske har I brug for et tilskud til en lejrtur, udflugt eller anden fælles aktivitet.

’EARLY BIRD’: Hvis I bestiller jeres lodder senest søndag den 11. februar 2018, så deltager I automatisk i lodtrækningen om 5000 kroner til klassekassen.

(Det er i øvrigt muligt at tilmelde sig som sælgere / bestille lodder i hele salgsperioden).

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde. Sammen styrker vi anbragte
børn og udsatte unge, der bor på børnehjem eller hos en plejefamilie i Danmark!

For cirka 3000 kroner kan Børnehjælpsdagen afholde arrangementer med op til 50 anbragte børn og unge, der får styrket eks. deres motorik, samarbejdsevne, relationer og dannelse.

Se film om Børnehjælpsdagens arbejde og lotterier

This entry was posted in Pædagogisk Læringscenter and tagged . Bookmark the permalink.